Veelgestelde vragen

Algemeen

Het festival vindt plaats op Het Bastion in Kinrooi. Het adres is Vilgertenweg z/n, 3640 Kinrooi.

Twee dagen feest op het bastionfestival!
Op zaterag ben je van 19:00 uur tot 02:00 uur van harte welkom en op zondag van 13:00 uur tot 00:00 uur.

Let op: Je dient een ticket te hebben om binnen te komen.

Er is een fietsenparking en autoparking voorzien naast het terrein. Volg de signalisatie.

Kinderen zijn toegelaten, alhoewel een festival geen ideale omgeving is voor erg jonge kinderen (peuters) . Kinderen tot en met 12 jaar krijgen alleen toegang onder begeleiding van een volwassene. Ze moeten beschikken over een Kids ticket en de leeftijd moet aangetoond kunnen worden via een Kids-ID of ISI+ kaart.

Ticket info

Neen, er zal geen dagkassa meer zijn. Heb je geen ticket gekocht op voorhand. Kom dan niet naar het terrein.

Via volgende link: https://account.paylogic.com/i-lost-my-tickets kan je je tickets opnieuw laten verzenden naar je e-mailadres.

Bestelde tickets worden niet terugbetaald. Je kan wel via de link in je e-mail je bestelling beheren.
Klik op de knop: Bestelling beheren.
Klik op "Meer acties".
Klik op "Tickets ruilen".
Selecteer de tickets die je wil omruilen.
Je kan nu een nieuwe bestelling doen met het tegoed van je omgeruilde tickets en het verschil bijbetalen.

Praktische informatie

Op het terrein kan je bonnen kopen aan 3 EUR/stuk. Online kosten de bonnen op voorhand 2,7 EUR/stuk.

Je kan betalen met cash, payconiq of bancontact.

Op het terrein kan je bonnen kopen aan 3 EUR/stuk. Online kosten de bonnen op voorhand 2,7 EUR/stuk.

Het is niet mogelijk aangekochte munten te retourneren of in te wisselen voor geld.

De kassa’s op Bastionfestival sluiten bij de start van de laatste artiest, hierna is het niet meer mogelijk om munten te kopen. Ook de foodtrucks en tenten sluiten een kwartier voor het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk munten in te wisselen bij de foodtrucks en tenten. De bar sluit tegelijkertijd met het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk om munten in te wisselen bij de bar.

Munten zijn maar één jaar/editie geldig.

Ja, bij het betreden van het festivalterrein van Bastionfestival kan de beveiliging om je legitimatie vragen om je naam en leeftijd te controleren. Een paspoort, identiteitskaart en rijbewijs worden geaccepteerd als legitimatiebewijs.

Neen. Het gebruik van de toiletten is gratis.

Kolven is mogelijk bij de EHBO.

Wat mag ik meenemen?

Op het terrein van Bastionfestival zijn geen kluisjes aanwezig. We raden je dan ook aan om zo min mogelijk kostbare spullen mee te nemen.

Een paraplu is in verband met de veiligheid en het zicht van je medebezoekers helaas niet toegestaan.

Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen op het festivalterrein van Bastionfestival.

Omwille van veiligheidsredenen zijn plooistoelen niet toegelaten op het festivalterrein. Wel is het mogelijk om even uit te rusten op de zitbanken.

Het is niet toegestaan om professionele foto en/of filmapparatuur mee te nemen op het festivalterrein. Hieronder worden foto- en videocamera's verstaan met zoomlensen en afneembare accessoires.

Overig

Je kan de algemene voorwaarden hier terugvinden.

 • - Het is verboden zaken mee te nemen als : drink- en etenswaren, glaswerk, plastic flessen, blik, vuurwerk, wapens, gevaarlijke voorwerpen, parfum, deodorant en overige spuitbussen of- flessen, paraplu’s, stoelen en krukjes e.d, verdovende middelen, drugs en dieren.
 • - Het is verboden zonder schriftelijke toestemming van Bastionfestival professionele audio-, foto- en of video opnamen te maken.
 • - (Semi-) professionele fotocamera’s zijn zonder schriftelijke toestemming van Bastionfestival verboden op het terrein, waaronder wordt verstaan camera’s met verwisselbare lenzen.
 • - Het is verboden om zonder toestemming van Bastionfestival goederen te verhandelen, te flyeren, te sampelen of andere zaken te verspreiden op en rondom het terrein van Breda Live. Bij overtreding van deze regel, worden eventuele schoonmaakkosten in rekening gebracht.
 • - Handel in en / of gebruik van (soft en /of hard) drugs is ten strengste verboden. Bij overtreding wordt de politie gealarmeerd.
 • - Mocht een bezoeker toch één of meer van bovengenoemde niet-toegestane voorwerpen bij zich dragen wordt dit zonder dat dit retour gevraagd kan worden in beslag genomen.
 • - Bezoekers met voetbalshirts, motorclub colors en/of kleding met nationalistische tekens of uitingen kunnen worden geweigerd.
 • - Het betreden van het evenemententerrein en het bijwonen van het evenement geschiedt op eigen risico van de bezoeker. Bastionfestival is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het bijwonen van het evenement ( inclusief persoonlijk letsel, verlies en/of beschadiging van goederen).
 • - Op het terrein is camera toezicht en kunnen bezoekers gefilmd worden. Bij betreden van het terrein gaat de bezoeker hiermee akkoord.
 • - Bezoekers stemmen in met het vastleggen van zichzelf op beeld en geluidsdragers en de openbaarmaking hiervan. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
 • - Op en rond het evenemententerrein bent u verplicht aanwijzingen te volgen van organisatie, beveiliging, medisch team en andere partijen betrokken bij het evenement.
 • - Overtreding van de huisregels kan uitzetting tot gevolg hebben.
 • - Bij betreding van het terrein gelden de algemene voorwaarden van Bastionfestival.
 • - Hoewel wij ons houden aan het gehoorconvenant wordt op het evenement meer dan 85 decibel aan geluid geproduceerd. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele nadelige gevolgen die mogelijk kunnen ontstaan.
 • - Bonnen zijn alleen dit jaar geldig.

Sponsors

Onze partners